lørdag, januar 10, 2009

TOYS"R"US

Linus, Anna Ingeborg og Freja var idag en tur i TOYS"R"US. Det har været et stort ønske fra pigernes side gennem længere tid, der var nemlig penge der brændte i lommen. Og udsalget var startet i deres favoritlegetøjsforretning, så de kunne få lidt ekstra ud af det. Freja gik egentligt efter en malebog med nogle helt specielle figurer, som hun havde set Frederikke få til hendes fødselsdag. Men den havde de desværre ikke. Så hun måtte nøjes med en Bratz-dukke, der var meget billig (prismæssigt altså(udseendemæssigt er de altid billige!)), for hun ville ikke bruge for meget før hun havde sikret sig den bog hun kom efter.
Anna Ingeborg så også på Bratz-dukker, og hun så på spil, og hun så på alt muligt andet. Det ville ikke rigtigt lykkes for hende, at finde noget der lige var helt rigtigt. Så hun var ved at forlade butikken uden noget i hænderne. Men lige før der var afgang, fandt Linus et værktøjssæt, der kunne imponere hans far. Og det var så åbenbart lige noget for Anna Ingeborg. Der var en rundsav, og der var en skruetrækker, en tang og lidt forskelligt andet værktøj. Det var nok mest rundsaven der trak. Og den skulle hun i hvert fald have, så den tog hun med til kassen og betalte. Der gik heller ikke lang tid fra hun kom hjem, til hun var i gang med at klippe hæk med rundsaven. Ja, der udestår lidt værktøjslære, før hun bliver en sand håndværker. Så vidt vides, har hendes far aldrig brugt en rundsav til at klippe hæk med, så hvor hun har det fra, må stå hen i det uvisse. Men med det gåpåmod hun udviser, kan hun ikke blive andet end en fremragende tømrer - med den rette vejledning og træning.
Freja fik desværre ikke sin bog. Den var nemlig heller ikke at opspore i storcenteret, så hun må i gang med et større detektivarbejde. Hendes bekymringer over ikke at kunne finde bogen var dog ret hurtigt væk. Da hun kom hjem var der jo X-factor i fjernsynet, og så kunne hun jo se på det, mens hun pakkede sin nye dukke ud.

Ingen kommentarer: