søndag, januar 04, 2009

Sidste feriedag

Pigerne udnyttede sidste feriedag hovedsageligt foran fjernsynet. Hele formiddagen og dele af eftermiddagen gik med at se hvad der nu blev vist på DR, og da den kilde så ligesom løb tør, så blev der sat en DVD med Nissebanden på. Ja, det er vel stadig en lille smule jul. Der var et kort afbræk, hvor de af egen fri vilje tog flyverdragter på og gik ud. Det varede dog ikke længe før de fandt ud af, at det altså ikke rigtigt havde sneet, hvorfor fjernsynet igen trak i dem.
Linus nød formiddagens ro, men var ikke specielt glad. Der var noget der sad fast i ryggen, og det tog indtil middagstid at få det klemt ud. Da det så endeligt lykkedes blev han i bedre humør. Det kan selvfølgeligt også være, at det var fordi han fik øje på sine nye babser. Ja, man er jo kommet godt over julen, så der er kommet fedt på hvalpen.
Anna Ingeborg bliver i øjeblikket yderligere medicineret i hendes maske. Hun tager noget hurtigtvirkende, som efter hendes mening ikke er noget at råbe hurra for. Mest fordi det ikke lugter så godt, når det indåndes, men meningen er også at det skal hjælpe lidt på hendes stakåndethed. Og det får hun brug for, for i morgen skal hun i børnehave for første gang i over en måned. Og de andre børn har, så vidt vides, ikke holdt en måneds pause fra deres daglige motion. Så er det godt, at hun kun skal afsted en enkelt dag, før hun skal til bedstemor og bedstefar og forkæles i to dage.
Freja begynder også i skolen igen, og må så have turen til Højbjerg til gode. Det tager vist også mere på hendes bedstemor, end det gør på hende selv. Der kommer såmænd også til at ske nok for hende i årets første uge, for det bliver med musik og fødselsdag og opstart i Klub Enghøj.

Ingen kommentarer: