mandag, januar 19, 2009

Alfons Åberg

Pigerne var i lørdags med deres mor til teaterforestillingen "Alfons Åberg" i Hinnerup Kulturhus. Det var egentligt deres bedstefar, der skulle have haft dem med, men han ville hellere til pædagogisk dag på skolen. Pigerne syntes rigtig godt om det, og takker mange gange for billetterne.
Linus havde det rigtig dårligt, og ville hverken spise eller sove. Det fortsatte også søndag, hvor pigerne var en tur i svømmehallen og på besøg hos bedstemor og bedstefar. Den lille dreng fik højere og højere feber, og blev mere og mere pylret. Mandag morgen kunne han så komme til lægen og få konstateret mellemørebetændelse. Nu er han på pencillin og har allerede fået det bedre. her til aften var han igen blevet gode venner med sin mos.
Anna Ingeborg var som sædvanligt til musik, men havde hverken mor, Freja eller Linus med (som hun ellers plejer). Hun måtte nøjes med sin far, for Freja var på besøg hos Frida F. fra klassen, og hendes mor passede hendes syge lillebror.
Sidst på eftermiddagen fik Anna Ingeborg lov til at komme med storesøster til MGP-dans. Holdet tager nemlig også piger på hendes alderstrin, så det gjorde stor lykke.

Ingen kommentarer: