søndag, januar 11, 2009

Linus i svømmehallen

Søndag blev den dag, hvor pigerne endeligt kom i svømmehallen. Og det gjorde Linus så også for første gang. Han synes det var noget underligt noget, men tog det pænt. Han klarede godt en halv time i vandet, hvor han kiggede og kiggede. Der var også mange mennesker og altså nok at se på.
Freja svømmede rundt som hun plejer at gøre det med sine vinger og mavebælte. Anna Ingeborg ville gerne det samme, men havde som så ofte før besvær med at lade mor eller far gå mere end en armslængde væk. Men efter lidt selvtillidsopbygning fra hendes mors side, så fik hun fat i det, og fandt ud af, at hun sagtens kunne holde sig ovenvande. Så fik den heller ikke for lidt. Hun tog adskillige længder uden at være i nærheden af andre end Freja.
Bagefter svømmehallen blev der serveret gullash hos mormor og bedstefar. Og selvom bedstefar angiveligt havde saltet kartoffelmosen til den flinke side, så var der ingen problemer med at spise til maven gjorde ondt. Bagefter fik pigerne så den dessert de havde plaget om hele weekenden. Ja, de har strikse forældre, hvis de skal sige det selv - og det er de ikke blege for at gøre.

Ingen kommentarer: