fredag, januar 02, 2009

Jul og nytår

Så er jul og nytår veloverstået. I år helt uden sygdom. Linus, Anna Ingeborg og Freja fik som forventet en frygtelig masse pakker. Masser af legetøj var der, men også tøj og tilbehør til værelserne.
Mellem jul og nytår var der de obligatoriske julefrokoster hos familierne. Hyggeligt som altid, og pigerne har igen i år slået rekorder i at sætte julegodter til livs.
Nytårsaften blev fejret hos mormor og bedstefar i Hinnerup. Linus mødte med den helt rigtige indstilling til Dronningens nytårstale. I det øjeblik hun åbnede munden, åbnede han bagtil, og blev så ved med at trykke under næsten hele talen. I stuen var der personer, der ikke kunne høre den store forskel.

1 kommentar:

Mads sagde ...

Hvis man er utilfreds med indlæggenes længde eller indhold, er man meget velkommen til at skrive en kommentar. Man er også meget velkommen til at komme med tilføjelser - det vil kun gøre bloggen bedre.
Man bør ikke forvente, at redaktionen kan huske alt - endsige får alt nedfældet - hvorfor hjælp i form af kommentarer er meget påskønnet!