mandag, april 23, 2012

Josef Musical

Grundet hyttetur i Frejas klasse kunne hun ikke deltage i skuespillerprøven i kirken torsdag eftermiddag. Men Anna Ingeborg var på plads til at øve negdans. Det var hun også fredag, hvor også Freja var klar til at deltage i første generalprøve på forårets musical. Selvom hun ikke var med torsdag, så havde hun fint styr på sine replikker og sin sang.
Lørdag var der så igen generalprøve, hvorefter der skulle opføres for det fremmødte publikum. Blandt dem også Linus, der denne gang opførte sig eksemplarisk. Og som han selv sagde det - "Jeg græd slet ikke, far"... Men han skal også til at vænne sig til det, for han skal tirsdag i denne uge på udflugt med børnehaven til C. la Cours skole for at overvære årets musical (5. klassernes), hvor Freja deltager fordi hun er med i skolekoret.
Efter musicalen blev pigerne inviteret til spisning og overnatning hos Clara Amanda og Ann Kathrine. Det var nogle trætte piger, men det mente de nu nok, at de kunne klare. Og de blev endda også inviteret med til Øko-dag for at se køerne komme på græs søndag. Så det var nogle meget trætte piger der kom hjem midt på eftermiddagen.

Ingen kommentarer: