mandag, april 30, 2012

Divisionsturnering og Randers Regnskov

Anna Ingeborgs spejdergruppe var i den netop afsluttede weekend til divisionsturnering. Hun havde madpakke med og penge til is og sodavand. Og så skulle de spise bålmad til aften. Is og slik havde hun naturligvis fået, men madpakken havde hun ikke rørt. Og så havde hun ikke udøvet det store slid på hendes regntøj, selvom det nok havde været at foretrække.
Hun havde til gengæld, sammen med hendes gruppe, været dygtig til løbet og var kommet på en andenplads. Og dermed havde de vundet et ædegilde. Så det skal de afholde næste gang hun skal til spejder. Hun glæder sig afsindigt meget.

Søndag var Linus, Anna Ingeborg og Freja med deres mor i Randers Regnskov. Og det var på tide, for det var længe siden, at regnskoven havde haft besøg af dem. Det var Linus' første tur med familien, han har været der med Annie, dengang han gik i dagpleje. Og han var meget entusiastisk i sine beretninger derfra. De havde jo set krokodiller (som vistnok egentligt er alligatorer, for dem, der går op i den slags), og der var mange af dem. Og man måtte ikke hoppe ned til dem, for de spiser mennesker. Og de havde set en haj i tunellen under vandet, og det var Freja der havde fået øje på den. Og aberne havde ikke noget bur. Og så var der nogle skovbjørne, som han ret hurtigt havde fået omdøbt til skovpolitibjørne, der også var meget spændende.

Ingen kommentarer: