torsdag, august 30, 2012

Freja - 10 år

Freja er blevet ti år. En uge før den rigtige fødselsdag holdt hun fest for familien, og de kom allesammen, med undtagelse af Onkel Ole, der havde fundet et bedre arrangement. Ja, måske havde han set forkert og troet, at festen skulle holdes på selve dagen.
Hun var naturligvis meget glad og spændt. Og med god grund, for der var jo inviteret gæster, og så kunne det være at der faldt et par gaver af. Og det gjorde der. Og i et omfang som får høsten ved nu voksne menneskers konfirmationer til at blegne. Jeg kan da nok nævne en bestemt lillebror, der gerne ville bytte sine konfirmationsgaver til dem Freja fik til sin ti-års-fødselsdag.

For hun fik mange og gode gaver. Der var, og her må andre hjælpe til - Lene, tøj, skoletaske, penge og en rejse til London med mormor og bedstefar.

Og så havde bedstefar Arne skrevet en selskabssang til lejligheden. Det havde Freja ønsket sig, og det blev efterkommet som var det enhver anden rund fødselsdag.

Dagen før den rigtige fødselsdag, var Onkel Ole forbi med en lykønskning og en gave. Og det var også noget der kunne bruges - gavekort til Matas. Hun mener selv, at det er til investering i Rihanna-parfume.

Ingen kommentarer: