tirsdag, august 14, 2012

Sommerferie - afslutning og opstart

Anna Ingeborg og Freja og deres far var af mormor og bedstefar inviteret til cykelløb i Hadsten. Det var med spisning og fri bar. Og med prominent besøg af Lars Bak, som allerede er dokumenteret med billede i et tidligere indlæg.
Linus har været til læge for at blive undersøgt (fireårsundersøgelse). Han skulle vaccineres, hvilket kom som lidt af en overraskelse. Man vaccinerer åbenbart børn med MFR-vaccine i den alder nu om dage. Linus var måske også en anelse overrasket, men ikke synderligt berørt af det. Ikke engang da kanylen og sprøjten kom frem lod han sig mærke. Og faktisk sagde han ikke noget, da nålen blev stukket i ham og væsken blev injiceret. Det kom meget bag på Anna Ingeborg, der overværede undersøgelsen og vaccinationen. Men det kan også undre, at drengen kan være så barsk i sådan en situation, når han kan give sig til at vræle i vilden sky over de mindste bagateller. Det kan for eksempel være så afsindig hårdt at skulle have tøj på om morgenen. Og lige så hårdt kan det være at skulle spise sin morgenmad, hvis den ikke må indtages siddende i sofaen. Og det er nærmest inden dagens strabadser er kommet i gang. Men nok om det, for det viser sig jo så, at han klarer sig fint, når det virkelig gælder.
Fireårsundersøgelsen kastede ikke de store nyheder af sig. Drengen er lang og tynd. Lidt for høj for sin alder og lidt for let for sin alder. I hvert fald afvigende fra gennemsnittet.

Nu er alle mand begyndt i skole og børnehave igen. Alle var glade for at se deres venner og veninder igen. Men man skulle da kun til andendagen, før der var brok over at skulle hentes senere end klokken to. Og madpakkerne er også allerede blevet kritiseret for at være for trælse. Ja, sådan en madpakke skal jo helst være spændende på en helt eksklusiv måde, hvis man vil undgå at overprinsessen tager de hårde vendinger i brug til sin kritik.

Ingen kommentarer: