fredag, august 06, 2010

Miniferie hos moster Merete

Freja og Anna Ingeborg har i løbet af ugen været på besøg hos moster Merete. Hun havde inviteret dem til overnatning hver for sig, så det passede med at Freja kunne være der sammen med Amalie tirsdag til onsdag og Anna Ingeborg kunne være der sammen med Nikolai torsdag til fredag.
Både Freja og Anna Ingeborg havde deres cykler med. Freja og Amalie havde været en del afsted, men havde også det bedste vejr til det. Derudover legede de med dukker, og så havde de spist Pizza og haft svært ved at lægge sig til at sove. Det var noget med en masse fnisen.
Anna Ingeborg og Nikolai havde efter sigende haft fart på hele dagen. Ikke så meget på cyklerne, men til gengæld havde de rendt rundt i haven i det bare ingenting og lavet vandkamp. Anna Ingeborg nåede desværre ikke at blive der og sove. Det vil sige, at hun var sådan set puttet i seng, og ville nok egentligt gerne sove, men helt på toppen var hun ikke. Så det kom til at gå ud over gulvet i børneværelset, der nok ikke blev pænere af, at Anna Ingeborg spulede det med gennemgnasket, halvt fordøjet lasagne. Hun var meget ked af, at hun skulle hjem på den måde, da hun blev hentet en lille time senere. Og Nikolai og moster Merete så bestemt heller ikke ud til at det morede dem.

Ingen kommentarer: