mandag, august 23, 2010

Morgensang og Amalie

Anna Ingeborg glædede sig sådan til at komme i skole i fredags. Ikke så meget fordi det var legedag, selvom det nok også var med i overvejelserne, men mest fordi hun skulle til morgensang for første gang. Og så skulle hun jo være sammen med Amalie...
Amalie er Anna Ingeborgs nye ven fra venskabsklassen 6.B. Alle nye elever får en 'ven' fra sjette klasse, når de starter, som så skal hjælpe dem lidt, og som de kan gå til, hvis de har brug for hjælp. Man kunne godt få det indtryk, at Anna Ingeborg går lidt meget til Amalie, for hun er meget glad for hende. De første dage brugte hun det meste af sin tid derhjemme (og i sommerhuset) på at ringe til Amalie fra legetøjstelefonen. Og hun synes virkelig at Amalie er både pæn og sød og det ene og det andet.
Når man går i sjette klasse, kunne man måske godt tro, at der også var andet i livet, end de der rollinger i nulte klasse. Derfor havde Anna Ingeborg fået at vide hjemmefra, at hun måske skulle lave noget andet, bare ind i mellem, end at rende i Amalies skørter (eller hvad moden nu dikterer). Men det viser sig, at der ikke er ret meget andet i livet, end de der rollinger fra nulte, når man går i sjette klasse. Anna Ingeborg kom i hvert fald stolt og fortalte, at det altså var Amalie der opsøgte hende. Så de hygger sig vist vældig godt.
Da hun kom hjem fredag, var hun lige så glad, som da hun tog afsted. Hun havde nemlig fået en vigtig seddel med hjem. Det var en tilmeldingsseddel til Anne Dorthe-musik. Altså noget frivillig musik. Tilmeldingen er med i tasken her til morgen.

Ingen kommentarer: