tirsdag, august 24, 2010

Fodbold og regn

Anna Ingeborg var til fodbold igår. Det er hun sædvanligvis om mandagen, og igår var altså ingen undtagelse. Men hvor det alle de andre gange har været solskinsvejr, måske med en anelse blæst, var det igår silende regn. Og det silede og det silede. Anna Ingeborg havde ingen problemer med at skulle ud i det og det havde Linus sådan set heller ikke. Freja derimod var ikke så vild med det, men hun tog da med alligevel.
På arealerne omkring banen lå Linus nærmest vandret i de største vandpytter han kunne finde, og Freja hoppede lystigt rundt i de samme vandpytter som en anden abekat. Ja, når hun altså kunne få lov for den lille vandpytsnazist. For når han først har placeret sin fod i en vandpyt er den åbenbart hans. Han behøver sådan set ikke engang at have berørt den. Alene det at have set på den er nok. Og gud nåde og trøste de drenge der forsøger at køre igennem een af Linus' vandpytter på cykel, når han er i nærheden. MIIIIIIIIN!
En god time senere var fodbold forbi, og alt tøj havde absorberet vand til maksimum. Der var ingen der brokkede sig over at skulle i bad, og det endda selvom aftensmaden endnu ikke var indtaget.

Ingen kommentarer: