torsdag, juli 29, 2010

Sommerferie

Freja og Anna Ingeborg havde i år tolv dage i Klitmøller. Linus var der næsten lige så længe, hans ophold blev dog afbrudt, fordi han skulle med mor hjem og hente far. I Klitmøller var der dejligt vejr, så det blev udnyttet flittigt til udflugter og badeture. Og så spiste de utroligt mange is.

Den sidste weekend før ferien sluttede, besøgte hele familien verdenskortet i Kleitrup. Det har Freja og Anna Ingeborg gerne villet rigtig længe - faktisk lige siden Freja var der med sin klasse, og havde en god oplevelse. Der var jo en masse flag at se på, og en masse små øer og lande at springe rundt i mellem. Nogle lande var sværere at besøge end andre, og takket være Suez-kanalen og det Kaspiske hav kom hverken Freja eller Linus tørskoede i land. Meget lumske farvande...
Efter udforskningen af verden skulle Linus have en lur, og mens han sov, morede Anna Ingeborg og Freja sig med styltegang og sjippetov, og da Linus kom til sig selv igen, tog de alle tre en tur med hestevogn. Og så blev Linus ellers hidsig, fordi turen stoppede. Stod det til ham, så rendte det stakkels øg stadigvæk rundt med ham på slæb i en lille vogn.

Weekenden forinden havde hele familien været på udflugt langs Mariager fjord. Det var med kaffe og madpakker, og egentligt ikke noget nærmere specificeret formål. Udflugten endte ved Tjele Langså, hvor grillen blev tændt. Der kunne desværre ikke bades pga. alger i vandet. Men der var heldigvis en kajakroer, der kunne bidrage med dagens morsomme indslag. Hun var ikke så frygteligt rutineret, og det gjorde hende nok ikke noget, at algerne ikke tillod træning af grønlændervendinger. Da hun skulle ombord i kajakken, havde hun mere end almindeligt svært ved at ramme hullet og endte på bagdelen i vandet. Børnene mente vist mest, at det var lidt synd for hende, og så kunne de ikke forstå, hvorfor hun padlede direkte ind i badebroen, da hun endeligt var kommet op i kajakken.

Ingen kommentarer: