mandag, november 26, 2012

Freja synger til julemarked

Freja var i lørdags gæsteoptræder for Ejersbo Band ved Gaia Museums julemarked.

Clara Amandas far Jonas havde hørt Freja synge "jeg er i live" på skolen, og spurgte hende derfor om hun havde lyst til at komme og synge nogle sange med hans band, når de skulle spille til julemarked. Det ville hun meget gerne, så de aftalte nogle af de sange, hun allerede havde på repertoiret fra skolens musik- og korundervisning. Og så øvede de tirsdag aften for at få styr på de mest basale aftaler.

Ejersbo Band skulle spille fra 11 til 14 i cafeen, og der var godt fyldt op med besøgende. Freja ankom kl. ca. 12 og var med i seks numre. Dog ikke i streg, for der var ingen julesange på Frejas liste, så der blev et par pauser, hvor der lige kunne spilles lidt bjældemusik.
Hun var en anelse nervøs inden ankomsten til cafeen. Og det så godt nok ud til at komme lidt bag på hende, at hun ikke kunne synge igennem, som hun plejer. Men hun klarede det fint, sang flot, og fik også bifald for hendes præstation. Hun var ikke selv helt tilfreds med den første afdelings sange. Der var noget med en fejl på andenstemmen til "Midt om natten". Her må mere musikkyndige komme med deres vurdering - Lene. Den eneste fejl ikke-musikkyndige åbenlyst kunne finde, var at hun på et tidspunkt mellem numrene kom til at vende mikrofonen ned mod monitoren, og det lød ikke specielt godt. Det har Rihanna sikkert også gjort engang...
Ellers mente hun, at det gik fint. Og Jonas mente også, at det var en fin debut. Og så er hun sikkert klar til at optræde på et stadion næste gang.

Ingen kommentarer: