lørdag, maj 05, 2012

Det kan du bide dig selv i r**** på

Linus kom i onsdags hjem fra børnehaven med et flot tandsæt i den ene balle. Eller det vil sige et flot aftryk af et tandsæt. Det flotte tandsæt sidder i Viktors mund, og Linus og han var åbenbart blevet uvenner over noget i tumlerummet. Samme eftermiddag måtte Linus, da han blev hentet, hjælpes ned fra klatretræet, hvor han var kommet lidt for højt op til at kunne klare at komme ned selv.
Noget tilsvarende skete torsdag, hvor han ligeledes sad højt oppe i klatretræet, og ikke kunne klare at komme ned ved egen hjælp. Den var dog lige krydret med at Viktor sad på en anden gren og havde sparket Linus, så han havde flere grunde til at vræle. Viktor var meget tavs, da han blev spurgt om hvorfor han havde sparket Linus. Men så kunne Linus selv fortælle, at han havde sagt "bangebuks med ble på" til Viktor. Og det er i den grad en fornærmelse, når det kommer fra tudemiklernes mester, så der er ikke noget at sige til at Viktor greb til selvtægt.

Viktor er i øvrigt ikke sen til at gribe til brugen af tandsæt. En dag var der ballade med hjem til Linus fordi han og Viktor havde været slemme ved Silas/Lukas. Linus havde holdt nogle af de andre drenge udenfor legen i tumlerummet, men havde så sagt til Viktor, at han måtte være med i legen, hvis han bed Silas/Lukas i ryggen. Og det havde Viktor så gjort...

Ingen kommentarer: