mandag, juni 27, 2011

Barnedåb - Beatrix

I søndags blev lille Beatrix døbt. Det var i Garnisonskirken i København, og det lykkedes kun lige at komme til tiden - takket være infrastrukturen og manglen på skiltning i verdens dårligste by.
Linus, Anna Ingeborg og Freja stod op klokken fem, så bilen kunne startes klokken seks. Ja, den blev godt nok otte minutter over. Onkel Jonas skulle også køre med, og moren skulle hentes på hotel i Vejle.
Lille Beatrix gjorde ikke meget væsen af sig. Hun var meget rolig hele dagen. Linus legede med Gregers og hans Lego fra han kom til han gik. Og pigerne fik charmeret sig ind hos barnepigerne på restauranten.
Inden hjemturen var der lige tid til at se den lille havfrue. Linus gik glip af den, fordi han havde travlt med at sove. Han faldt i søvn ti sekunder efter han blev sat i bilen. Men pigerne hyggedesig vældigt med det. De fik taget nogle billeder, og de så statuen og nogle japanske turister.
Efter sammenlagt otte timer i bil stod den på mad fra McDonalds hjemme ved spisebordet. Og så var det trætte børn, der kunne lægges i seng.

Ingen kommentarer: