tirsdag, november 30, 2010

Abrikant, Anna Ingeborg?

Freja kom på et tidspunkt i tanker om, at hun havde lyst til at få pikantost. Altså smøreost med løg og urter, eller sådan noget. Det blev indkøbt, og Freja spiser det med største velbehag. Anna Ingeborg kan ikke lide ost, og spiser derfor ikke noget, der hedder noget med ost. Men hun blev nu alligevel overtalt til en bid af hendes fars mad med pikantost. Det kunne hun godt lide, og således er nu også hun med på madder med pikantost. Det kræver dog lidt tilvænning, at forstå hendes bestillinger, for i hendes ordbog hedder det ikke pikant, men abrikant.
Og det er ikke det eneste, der volder hende lidt besvær for tiden. Hende og hendes søster (ja, og sådan set også Linus) har skamhørt Frejas Rasmus Seebach-CD. På det sidste er de begyndt på et nummer, der hedder 'Natteravn'. Det er dog ikke så ligetil at vide, hvis man hører Anna Ingeborgs udgave, for hun har tilsyneladende "alt for længe været nattevagn".
Senest opståede problem var idag, hvor der i bilen blev sunget en sang fra jule-musicalen, der går således: "For han er kærlig, til ham står al hvor lid". Anna Ingeborg kunne slet ikke forstå den. For som hun sagde; "Er hamster ikke et dyr, far"?...

Ingen kommentarer: