onsdag, december 01, 2010

Julemåned

Julemåneden er startet. Her til morgen med udpakning af pakkekalendergaver. Der var for en gangs skyld ingen børn, der havde svært ved at komme ud af sengen. Linus lå da et stykke tid og klynkede fordi han ville have, at mor skulle komme. Men da det gik op for ham, at der var noget at pakke ud, så var det lige pludselig ligemeget hvem der tog ham op.
Og så gik han ellers i gang med at pakke ud. Og det gik sådan set fint, men meget langsomt, for han ville ikke have hjælp med båndet. Indeni var der en badeand, og det skulle naturligvis fejres med et bad. Han blev dog overtalt til at vente til lidt senere med det bad, selvom det ikke var en mulighed lige med det første. Da han skulle afsted ville han have anden med hen til Annie, men så skulle den alligevel blive hjemme. Og selvom den skulle være hjemme, så måtte Niklas og Sofia i hvert fald ikke tage anden.
Freja og Anna Ingeborg fik hver en julemand, der kan vrikke med hofterne. Det gør de jo. Om de også skal med i bad, vil vise sig senere.

Ingen kommentarer: