torsdag, november 11, 2010

Anna Ingeborg ørler og taber en tand

Tirsdag blev Anna Ingeborg dårlig mens hun var i skole. I frikvarteret havde hun siddet inde ved Bente, og da hun så kom i klub, kastede hun op. Så blev der ringet efter hendes far, der kom en halv times tid senere. Lige tids nok til at opleve Anna Ingeborg kaste op igen.
Heldigvis fik hun det bedre, og allerede om eftermiddagen virkede hun nogenlunde frisk. Hun var også dårligt kommet hjem, før hun begyndte at kræve mad og drikke.
Under tandbørstningen ved sengetid blev der rokket med den rokketand, der efterhånden har siddet meget løst meget længe. Og så skulle der igen gøres et forsøg på at trække den ud. Hun har ikke været så vild med det, selvom hun meget gerne vil tabe sin første tand. Det må jo helst ikke gøre ondt. Men nu var tanden altså så løs, at den nærmest faldt ud af sig selv. Og så var der ellers ikke meget sygdom at spore længere. For så skulle der lige pludselig findes en æske, så tandfeen kunne finde tanden. Og den skulle vaskes, og så skulle hullet i tandrækken beundres i spejlet.

Ingen kommentarer: