lørdag, juli 23, 2011

Hola

Den femtende juli startede syv dages fejring af mormors tresårsfødselsdag på Mallorca. Ja, det startede ikke lige i samme øjeblik som vækkeuret ringede kl. 03:15, men cirka to en halv time senere i lufthavnen. Der var en smule nervøsitet over at skulle med flyveren, der jo med stor sandsynlighed giver propper i ørerne. Så Freja og Anna Ingeborg var svært bevæbnet med tyggegummi med forskellig smag, og Linus måtte også benytte sig af det.
Der var en smule træthed at spore efter ankomsten på Mallorca, men afprøvning af pool og strand kunne ikke udsættes længere end det tog at få noget pizza på hotellet. Og således affodret gik alle mand mod vandet.
Temperaturen var vel et sted sidst i tyverne, så det var svært at komme til at fryse. Men ikke desto mindre, så lykkedes det gang på gang for Linus. Der var da også til tider noget blæst, og når den lille magre krop så blev dyppet og han stod der med våd badedragt (UV-dragt, hvis det ikke skal lyde som en dame) i vinden, så var det måske ikke svært at komme til at fryse alligevel. Linus kunne i øvrigt godt lide den iskolde bruser ved poolen, så den kunne han stå og lege med i lange perioder. I de mellemliggende perioder lå han så på en solseng viklet ind i adskillige håndklæder, fordi han frøs så frygteligt.

Ingen kommentarer: