fredag, maj 27, 2011

Store karameldag

Anna Ingeborg tog en af de kedelige sygedage i torsdags. Onsdag aften fik hun ondt i maven og det udviklede sig til stærkere smerter i løbet af aftenen. Så da hun vågnede ved ellevetiden og lå og vred sig i sin seng, blev der ringet til vagtlægen. Det viste sig at være kørende vagtlæge den aften, så han kom kørende med taxa en times tid efter. I mellemtiden havde Anna Ingeborg kastet op, og havde det derefter fint, men hun blev alligevel undersøgt.
Allerede da hun blev lagt i seng var hun meget bange for, at hun skulle gå glip af den store karameldag torsdag. Det var sidste skoledag for de store elever på skolen, og Anna Ingeborg måtte blive hjemme. Hun var simpelthen knust. Heldigvis kunne bedstefar Arne tage sig af hende, og han endte med at være dagens helt i skysovs. For allerede om morgenen havde hun det egentligt fint, så sidst på formiddagen havde de dristet sig ud på en spadseretur. Den havde REMA 1000 som destination, for Anna Ingeborg ville gerne købe nogle fodboldkort. Det havde de desværre ikke i REMA 1000 og heller ikke på tankstationen, men hun havde da fået overtalt hendes bedstefar til at forære hende et par sokker med Manchester United.
Og så kommer vi frem til hvorfor bedstefar var sådan en helt. Han købte jo karameller på tanken, og da de så kom hjem lavede han store karameldag i stuen og kastede karammeller i grams, så Anna Ingeborg kunne rage til sig. Syg som hun jo egentligt var, fik hun altså kun lov til at spise ganske få karameller, men hun var lykkelig alligevel.
Fredag tog hun med sin mor på hospitalet for at blive undersøgt, og her sætter LENE NØRGAARD JENSEN så en passende beskrivelse ind af det besøg, når hun eller får tid!

Ingen kommentarer: