torsdag, maj 05, 2011

Anna Ingeborg langt om længe på stadion

I går kom dagen, hvor Anna Ingeborg endeligt skulle med på stadion. Det var farens arbejde, der arrangerede, Freja var også med, og det var en pokalsemifinale mellem Randers FC og FC Nordsjælland.
Anna Ingeborg havde godt nok ondt i benet, og ville ikke rigtigt gå sådan helt normalt. Men afsted det skulle hun jo.
Freja og Anna Ingeborg havde kun ganske lidt interesse i det fodboldmæssige, hvilket må siges at være godt nok, for spillet på banen var bestemt ikke noget at skrive hjem om, og det endte med samme stilling som det startede...
Anna Ingeborg ville i løbet af første halvleg gerne lige vide, hvor Drogba han spillede (hun samler jo på fodboldkort). Og det kunne hendes far godt svare på (hvis ellers det er korrekt, at han spiller i Chelsea), så hun fik at vide, at det var Chelsea. Efter det svar, ville hun gerne vide, om Chelsea var på banen.
I pausen blev der købt sodavand og pølser, og så var det muligt, for en stund, at glemme det elendige fodboldspil. For det var nogle mægtige og velsmagende pølser, som var så store, at pigerne ikke kunne spise det hele. Men der var også blevet købt slik, hvilket jo muligvis også har haft indflydelse på beslutningen om ikke at spise mere pølse.

Ingen kommentarer: