torsdag, maj 19, 2011

Anna Ingeborgs rigtige fødselsdag

Den rigtige fødselsdag forløb også præcis som Anna Ingeborg havde ønsket sig det. Hun blev vækket om morgenen og fik gaver, og så blev hun sendt i skole med flødeboller og slikkepinde.
Hendes mor havde taget fri på dagen, så hun blev hentet i samme øjeblik som undervisningen sluttede. Freja skulle have en time mere, så hun blev først hentet de tre kvarter senere. Og så tog de på Anna Ingeborgs bestilling til byen for at shoppe og for at gå på museum og til sidst på café. Og ja, det var hendes egen idé at gå på kulturhistorisk museum...
Da byturen var slut blev lillebror hentet, og så var der ellers klargøring til at komme på Bone's og spise aftensmad. Igen på Anna Ingeborgs bestilling. Og pigerne havde jo prøvet at få spareribs hos deres Onkel i Herning, så det var selvfølgeligt det de skulle have. Linus fik en hel majskolbe, og det var han meget begejstret for, selvom han endte med at efterlade det meste til pigerne.
Det var en træt og meget glad Anna Ingeborg, da hun blev lagt seng den dag, efter at have fået det præcist som hun ville have det. Ja, hvis man spørger hende selv, vil hun sikkert sige, at hun ikke fik så meget slik og is, som hun gerne ville have.

Ingen kommentarer: