torsdag, februar 03, 2011

Freja får taget røntgenbillede og blodprøve

Igår var det racerkørernes fødselsdag, og den var der set frem til med spænding. For det var dagen hvor både Freja og Anna Ingeborg skulle til kontrol.
Dagen startede som den plejer med påklædning, morgenmad, tandbørstning og så videre, men da Anna Ingeborg var blevet sat i bilen, og kun Linus manglede at blive fastspændt, sagde hun, at hun altså havde det dårligt. Ondt i maven. Hendes mor havde taget omsorgsdag for at følge hende og Freja på hospitalet og til lægen senere på dagen, så hun fik lov til at blive hjemme fra skole. Det var en god beslutning, for der gik ikke længe før hun leverede en hel baljefuld bræk - næsten da. Så der  blev ingen lægebesøg til Anna Ingeborg, og hun måtte blive hjemme med pasning af bedstefar, mens Freja tog på hospitalet.
Først skulle Frejas fod røntgenfotograferes. Det var for at de kunne kontrollere om der stadig var nogle eftervirkninger fra det brud hun havde i 2009. Og det var der. Der er noget brusk, der ikke sidder som det skal, og hun skal muligvis opereres. Så er det ikke så mærkeligt, at hun til tider har haft ondt i foden.
Det var den første og nemmeste kontrol. Den næste indebar nemlig en blodprøvetagning med henblik på at afsløre overfølsomhed. Det var åbenbart ikke helt nemt at få stukket nålen i en blodåre, der var villig til at give blod. Der måtte indkaldes ekstra personale, sågar nogle ordentlige klepperter af nogle portnere, for at holde hende mens nålen blev stukket ind, og alligevel så... Måske er det at pynte lidt på historien. Men i hvert fald, så sagde hendes mor , at hun havde taget det meget pænt. Og det var også lykkedes dem at få stukket hende et sted, hvor der kom den nødvendige mængde blod.

Ingen kommentarer: