tirsdag, januar 25, 2011

På shopping med bedstemor

Fredag efter skole blev Freja hentet af bedstemor og bedstefar. Hende og bedstemor blev sat af ved Storcenter Nord, og så stod den ellers på shopping hele eftermiddagen. Freja fik nyt tøj, og så var de på café og drikke kakao. Det var en stor oplevelse for Freja. Hun kan nok kun lidt for hurtigt vænne sig til at gå på café.
Anna Ingeborg og Linus tog med til Højbjerg lørdag for at hente Freja. Det blev til en overnatning med all-inclusive, og Freja fik endnu en dag til at se Disney Channel. Dyrehaven blev også besøgt, og dyrene fodret med gulerødder. Sjovt nok, er Anna Ingeborg væsentligt mere bange for Futte end for dyrene i dyrehaven. Og de var endda i brunst og til dels aggressive.
Søndag var morskaben forbi. Hjem til Randers og i gang med oprydning. Freja havde også en månedsopgave at gå i gang med - eller skrive videre på. Det er jo altid noget, der giver anledning til en masse argumenteren om, hvor meget fjernsyn hun skal have lov at se, når hun har skrevet så og så mange linier. Hvis fjernsyn helt bliver afvist, kan hun blive helt ubehagelig. Så har hun ikke meget til overs for nogen eller noget, og så må man hellere krybe i dækning. Noget stort og stabilt er i den sammenhæng klart at foretrække - og også helst lydtæt. Selvom man nok gad se det panser, der kan holde den slags eder og forbandelser tilbage.

Ingen kommentarer: