torsdag, januar 06, 2011

Jul og nytår

Så blev julen, og for den sags skyld også nytåret, overstået. Det var vist ikke langt fra fuldt hus på alle ønskesedlerne. Der var i hvert fald mange pakker. Linus fik alt hvad han kunne ønske sig med Lynet McQueen, Anna Ingeborg fik sin elskede Zhu Zhu Pet og Freja fik (ting jeg ikke kan huske, så hjælp mig dog Lene!)... Derudover var der et hav af andre ting. Lego, dukkehustilbehør, tøj, spil osv. Julemanden var også forbi, til Linus' store tilfredshed.
Mellem jul og nytår blev der naturligvis slidt flittigt på de nye sager. Det var ikke meget, de var udenfor og lege. Og så blev det nye år fejret hos mormor og bedstefar i Hinnerup. Der var masser af boblevand til både børn og voksne, og så blev der lavet dejlig mad. Bedstefar havde købt stort ind af knaldperler, og de blev også taget i brug. Især Linus var begejstret for dem, men Anna Ingeborg og Freja morede sig nu også kosteligt med dem.
Linus blev puttet ved nitiden, Anna Ingeborg holdt sig vågen til ved ellevetiden, og Freja gik i seng klokken halv to. De tog det nu meget pænt de følgende dage, selvom de var noget mærkede af de sene sengetider.

Ingen kommentarer: