tirsdag, august 11, 2009

Første skoledag

Freja havde igår første skoledag i første klasse. Så er det slut med legedag om fredagen, og så sættes alle sejl til for at lære læsning, geografi, trigonometri, tyngdeloven, Ohms lov, Primdahls lov osv. osv. Idag har hun erfaret, at det er med at indtage sin madpakke, når man har chancen. Med tilbage fra skoledagen havde hun således alle seks halve rugbrødsmadder minus de fire små bidder hun havde fået taget af den første. Der er ikke længere noget med at de bruger det meste af en skoletime på at få læst en historie op, mens de indtager deres mad. Nu skal maden indtages i frikvarteret, der jo sidste år kun handlede om at lege.
Anna Ingeborg er tilbage i børnehaven på fuld tid, og har idag været i Øster Hurup med troldestuen. De besøgte Lauras sommerhus og var på stranden for at samle skaller mm. Hun hjembragte naturligvis en større bunke til brug i butikken. Hun må snart spare sammen til et fjernlager med alle de varer hun skal have liggende...
Linus er ved at være glad for Annie, og også for de andre børn. Han græder naturligvis så hjerteskærende når han bliver afleveret, men det er nok mere et trick for at få sutten, end det egentligt er reelle tårer. Han kommer ud på lange gåture og bliver så træt så træt. Det er hårdt for en lille fyr, at skulle se på så meget fra barnevognen. Men så sover han til middag et par timer, og så er han frisk, når han bliver hentet.
I sidste uge var der tur til Djurs Sommerland med IBM-klubben, og pigerne prøvede ligesom sidste år en masse ting - inklusive Thors Hammer. Denne gang var Anna Ingeborg knap så skræmt, men alligevel noget bleg under selve turen. Naturligvis meget kry bagefter, men der var heller ikke udsigt til at skulle prøve den igen før måske engang næste år.

Ingen kommentarer: