mandag, august 17, 2009

Freja holder fødselsdag

Freja havde igår det meste af sin klasse på besøg til syvårsfødselsdag. I år var hele klassen inviteret, og altså ikke kun pigerne som tilfældet var sidste år. Der var seks afbud, så de var fjorten fra klassen og så Anna Ingeborg og Linus ved bordet.
Boller ville de gerne have, og slik ville de også gerne have, da skattejagten var overstået. Men pizzaen til aften var de ikke så ivrige efter. Der blev fremstillet seks store pizzaer, hvoraf kun ca. 2½ blev sat til livs. Det var ikke alverden, så der røg en del i fryseren. Alligevel skammede de sig ikke over at spise is bagefter.
Freja mente selv, at det havde været en god dag, og at gavehøsten var tilfredsstillende. Anna Ingeborg havde også en god dag. Hun legede fint med Frejas klassekammerater. Og så var der jo slik og is, så hvordan kunne det også næsten fejle. Linus havde oppasser på det meste af dagen. Nogle af pigerne fra klassen havde, som de selv sagde det, altid ønsket sig en lillebror eller lillesøster. Så det gik ud over Linus. Men han så nu ud til at nyde det for det meste.

Ingen kommentarer: