onsdag, august 26, 2009

Frejas fødselsdag - 7 år

Så kom dagen endeligt hvor hun fyldte syv år. Hun var som forventet ikke så svær at få ud af sengen som normalt. Og hun var heller ikke sen til at sætte sig til bords efter at have fundet tøj frem. Så fik hun pakket gaver ud, og hun fik spist sin morgenmad. Og så i skole, men ikke før flaget var hejst.
Efter skole hyggede hun sig med sine søskende og sin mor. Og til aften var der, efter Frejas ønske, bestilt bord på Jensens Bøfhus. Alle var dårligt blevet bænket, før Linus væltede Anna Ingeborgs sodavand, og gjorde hendes bukser så våde, at hun måtte smide dem og indtage hele måltidet iført t-shirt og underbukser. Det tager Anna Ingeborg heldigvis ikke så tungt. Hun vandrede også gennem restauranten i de meget lårkorte underbukser, da hun skulle på toilet. Hun ville dog gerne have de våde bukser på igen, da restauranten skulle forlades.
Freja hyggede sig enormt på Jensens Bøfhus, og sagde flere gange, at hun simpelthen syntes det var så hyggeligt. Og så fik de ellers børnebøf og Dalton-deller med kong fritz.
Dagen sluttede med godnathistorie og bogen "En prut i junglen". Og her fik Freja demonstreret, at hun hører efter hvad der bliver sagt. På et tidspunkt læste moren højt, noget med at man ikke behøvede at holde på en prut, for nu og da så pruttede alle mennesker. Men det ville Freja godt opponere imod. For hendes far havde jo sagt, at der var en mand, der aldrig havde feset. Og det er også korrekt, at han har sagt sådan, og den mand ved vist alle hvem er.

Ingen kommentarer: