torsdag, maj 11, 2006

Nye sandaler

Den snart for længst overståede weekend blev brugt til at fejre mors fødselsdag. Igen en weekend med fuld fart. Det var to trætte piger, der stod op mandag morgen og skulle i pasning.
I går cyklede Freja på sin egen cykel til børnehaven. Det gik fint, omend lidt langsomt. Hun var godt nok ikke alt for glad for at skulle køre ned af bakken (Grønhøjvej). Efter børnehaven var Hun med Emilie hjemme og lege. De fik popcorn, så det kan tænkes hun gerne vil derhen igen.
I går var også dagen hvor pigerne fik nye sandaler. Freja var ikke helt sikker på, om hun nu også ville have sine, så de skulle lige stå natten over. Og så var aftalen, at de lige skulle have en chance igen til morgen. Det fik de så, og udkommet var heldigvis, at de blev accepteret.
Anna Ingeborg fik også nye sandaler, og dem var hun glad for fra starten. Men hvilken ilddåb de fik. Da aftensmaden var indtaget skulle frøkenerne jo i bad, for at få alt snavset af. Mens faren hjalp Freja med at gøre klar, fik lillesøster åbnet sin bodystocking og havde held til at tage bleen af. Da det så blev den lilles tur til at få hjælp med tøjet, skyndte hun sig lige at sprede benene og presse en fin lille stråle afsted. Det skal lige siges, at hun altså endnu ikke havde fået sine sandaler af. Så de blev indviet på en lidt alternativ måde.

Ingen kommentarer: