torsdag, maj 18, 2006

Hvem har fødselsdag?


Jeg! Som hun siger, den lille Anna Ingeborg. Nu bliver hun hele to år.
Der blev naturligvis ikke kalkuleret med, at resten af familien skulle vække hende med fødselsdagssang. Hun stod som forventet op før kl. seks. Og det på trods af, at både hende, hendes søster og hendes mor holder fri. Man skal vel have noget ud af dagen.
Hun startede med at tage alle tilgængelige perlehalskæder på, tage en bog og bamsen under armen, og så gå ind i soveværelset slæbende på sin dyne. På det tidspunkt havde hun endnu ikke set, at der var dækket bord, og at der stod gaver til hende. Det opdagede hun snart, men hun villle nu alligevel gerne i bad inden vi skulle i gang med alt det spændende.
Freja ville ikke rigtigt stå op. Hun mente vi skulle holde hendes fødselsdag i stedet for Anna Ingeborgs, men det blev nu afvist af moren.
Der var gaver til begge piger (uskik). De fik sommerkjoler og hatte. Anna Ingeborg fik derudover et dukkehus og en bold. Freja ville gerne med det samme vise, hvordan man kunne spille fodbold med den. Det blev udsat til senere som en udendørs aktivitet.
Formiddagen byder på besøg af dagplejen, hvor der skal indtages pølsehorn og kagekone med slik. Det skal nok vække stor jubel. Og senere på dagen kommer bedstemor og bedstefar. Der vil nok også blive serveret et stykke kage, men lad os nu se om det er nok til at tilfredsstille det lille madorgel...

Ingen kommentarer: