onsdag, januar 04, 2012

På denne side af julen

Julen var i år som sædvanligt det helt store tilløbsstykke. Hele familien var samlet, og der blev spist og drukket det sædvanlige. Der synes dog at forsvinde mere vin for hvert år der går.
Udpakning af gaver var også næsten som sædvanligt. Ungerne pakkede ud i timevis, og så gav de sig til at spise en masse slik.
Igen var der utroligt mange pakker med legetøj, der bruger batterier. Linus fik fjernstyrede biler. Lego. Tøj. Udstyr til togbanen. Og så var der ellers noget at tage fat på i juledagene. Ja, og alle de andre dage, og formentligt helt indtil næste jul.
Anna Ingeborg og Freja fik også en masse gaver, men når man kun er menneske, så kan det være svært at huske det hele. Der var tøj, tasker, Lego, Barbie, computere og tilbehør, spil og en hel masse andet, som deres mor vil supplere med i en kommentar til dette indlæg.

Juledagene blev flittigt benyttet til ibrugtagning af nyt udstyr og legetøj. 2. og 3. juledag (ja, det ved jeg godt, at den ikke hedder rigtigt) var der julefrokost hos henholdsvis bedstemor og bedstefar og hos mormor og bedstefar.

Og lige pludseligt var det nytårsaften. Det glædede især pigerne sig til, fordi de vidste, at de fik lov til at hjælpe mormor med at pynte op. Og det fik de, og de var så glade. Linus havde også en god aften, for der var god mad og masser af is og snoller. Og så var det lidt spændende med fyrværkeri. Knaldperlerne var som sædvanligt et hit.

Ingen kommentarer: