mandag, januar 16, 2012

Linus forærer sutterne væk

Linus forærede d. 4. januar sutterne væk. Den 3. januar havde julemanden været på besøg og lagt en stor pakke under juletræet med besked om, at han manglede sutter til sine nisser. Og hvis Linus kunne undvære sine sutter, måtte han få lov til at åbne den store pakke. Og Linus vidste godt, at julemanden godt ved, hvad børnene ønsker sig. Så han havde luret, at det nok var en pakke med den store Lego-politistation i.
Da han havde overnattet uden sutten (dog ikke uden sværdslag), måtte han åbne pakken. Og ganske rigtigt, så vidste julemanden jo lige præcis, hvad Linus ønskede sig.
Han er nu, næsten fjorten dage senere, stadigvæk ikke helt vild med at undvære sutterne. Så sent som i går, bad han indtrængende om at få den blå sut.

I sidste weekend blev hans værelse opgraderet med juniorseng. Nogen vil mene, at tremmesengen burde have været skiftet ud for længst, men det blev den så først der. Nu kan han så selv gå i seng og selv stå op. Men han er blevet dygtig til ikke at forlade reden i utide.

Ingen kommentarer: