onsdag, oktober 06, 2010

Anna Ingeborg i forskning

Anna Ingeborg var i fredags til kontrol på børneklinikken med hendes astma. Det går godt med det, og hun forsøges nedsat til mindst mulige dosis. Faktisk ville lægen gerne have at Anna Ingeborg skulle være med i et forskningsprojekt, der skal afdække, om børn der får Spirocort vokser mindre, end børn der ikke får det. Det ville hun gerne, og tirsdag var hun så på børneklinikken igen, for at blive målt og vejet og få instruktioner om hvordan det hele skal forløbe.
Hun skal komme til kontrol syv gange med fjorten dages mellemrum. I tre perioder på fjorten dage skal hun behandles forskelligt, altså med forskellig medicin, eller med ingen medicin. I de mellemliggende perioder, må hun ikke tage medicin. Hun må dog bruge Bricanyl som hidtil, i tilfælde af anfald.
Projektet hedder noget med dobbelt blindet, dobbelt dummy og en hel masse andet. Titlen (alene) på projektet er flere linier lang. Og det er åbenbart kun en mand ved lægemiddelstyrelsen, der ved,  hvornår der er hvad i den medicin der bliver udleveret, og hvornår der ingenting er i. Anna Ingeborg synes det er meget spændende.

Ingen kommentarer: