mandag, maj 17, 2010

Forlænget weekend i sommerhus

Kristi Himmelfartsdag og de følgende tre dage bød på ophold i sommerhus i Klitmøller. Vejret var som forventet ikke prangende, og som sædvanligt var det optimalt til opsætning af drage. Det var nu ikke meget tid, der blev brugt på det. Børnene ville dog alligevel gerne ud, og især Linus, som jo altid elsker det - også i en god vind. Han sagde "mormor" næsten uafbrudt i de fire dage, og når han ikke gjorde det, så havde han travlt med at kaste med sin Postmand Per-bil. For selvom Linus var på ferie, var der jo ingen grund til, at legetøjet skulle gå fri.
Freja og Anna Ingeborg legede af flere omgange med Sofia, og de fik også lokket den største is på iskortet ud af Sofias morfar. Han har tilsyneladende rygrad af samme materiale som alle os andre, eller alt for mange penge.

Anna Ingeborg glæder sig meget til sin fødselsdag og til at børnehaven skal komme på besøg. Hun har forlængst bestilt pirogger, men selvom det er lagt fast, at det bliver det, der bliver serveret, så forsøger hun på daglig basis at ændre til det der lige i det øjeblik er hendes livret. Der er også blevet købt ind til slikposer, og det faktum at de skal have slikposer, bliver der ikke lavet om på. Det ligger helt fast. I går aftes blev poserne, med Frejas hjælp, blandet, så de alle får nogenlunde det samme. Og så er hun naturligvis meget spændt på hvad hun får i gave. Hun ville ikke helt tro på bedstefar Anders' historie om, at hendes gave var købt i fiskeforretningen i Thisted (selvom det var tæt på).

Ingen kommentarer: