onsdag, juni 03, 2009

Familiebesøg hos Lægen

Hele familien var idag en tur hos doktor Kristiansdottir. Linus og Anna Ingeborg skulle vaccineres, og Anna Ingeborg skulle endvidere have foretaget en lungefunktionstest. Lungefunktionstesten fejlede hun totalt. Hun kunne slet ikke finde ud af at gøre det rigtigt, så den blev kasseret. Sygeplejersken var meget forstående og sagde, at det var meget normalt, at man ikke kunne gennemføre testen i den alder...
Vaccinationen skulle derimod gennemføres, og det blev den. Men det gik ikke stille for sig. Allerede inden nålen kom frem, blev hun ked af det. Men det gik, og Linus tog det også pænt. De gloede godt nok noget i venteværelset bagefter.
Anna Ingeborgs dårligdomme i forhold til hendes astma kunne desværre ikke diagnosticeres, så hun må til en specialist, der så muligvis kan komme med en forklaring på hendes underlige adfærd. Linus slipper heller ikke uden yderligere tiltale. Hans ører er endnu ikke helt på toppen, så han må en tur til ørelægen igen.
Freja har fået noget udslæt på kinderne igen, og fik lov til at få noget salve på recept. Man skulle jo nødigt gå tomhændet fra lægen.

Ingen kommentarer: