søndag, maj 31, 2009

Nye cykler og gode ben

Pigerne har fået nye cykler. Anna Ingeborg havde fået penge til sin fødselsdag, og nu skulle de så brændes af på en ny cykel. Det blev en fin lyserød een med cykelkurv og tre gear. Da den var kommet hjem, og var så fin, så måtte Freja også bare have en ny cykel magen til. Sparegrisen slagtet og bankkontoen lænset, og så kunne også hun sætte sig i sadlen på en ny fin lyserød cykel med tre gear.
Cyklerne er noget større end dem de har haft indtil nu, så det kræver lidt tilvænning. Men det går fremad. Det samme kan siges om Frejas ben. Hun er begyndt at støtte på det (dårlige) venstre ben uden at bruge krykken til hjælp. Hun kommer lige så stille efter det.
Linus har tillagt sig en mærkelig vane. Om den er dårlig, det kan nok diskuteres. Når han bliver lagt i barnevognen, så er det efterhånden sjældent, at han bare lægger sig til at sove. Først hyler han lidt. Så sætter han sig op, og er egentligt glad nok ved det. Men der går ikke længe, før han giver sig til at hyle. Så bliver han lagt ned, og det hele gentager sig. Når det har gentaget sig nogle gange, er han som regel ved at være godt mør. Men han er stædig, og giver kun nødigt op. Kompromiset bliver som regel - og det er her den nye mærkelige vane kommer ind i billedet - at han falder i søvn siddende.

Ingen kommentarer: