onsdag, oktober 29, 2008

Voervadsbro

Mandag eftermiddag kørte familien til Voervadsbro for at besøge onkel Martin og tante Sus. Det lykkedes at komme afsted hele familien denne gang, i modsætning til de sidste par gange vi har været inviteret, hvor der har været sygdom.
Anna Ingeborg var selvfølgeligt dødsensangst for hunden, der ellers ikke var farlig. Den sagde faktisk ikke en lyd og den var så glad, men hun kunne altså ikke lide den. Faktisk var hun så bange for den, at hun nær ikke havde fået noget af slikket, fordi hunden gik rundt i nærheden af slikskålen.
Freja fik set hestene, som hun så gerne ville, og det gjorde Anna Ingeborg også. Men dem var hun også bange for, og ville ikke alt for tæt på. Til gengæld ville hun gerne ud og køre en tur i onkel Martins traktor, og det synes hun var sjovt. Ja, det gjorde Freja nu også.
Efter de strabadser blev der serveret tarteletter og suppe. Og det var der noget ved. Anna Ingeborg havde da godt nok lidt problemer med den første portion, fordi hun opdagede at hunden lå under bordet.
Linus kastede en masse gylp op lige umiddelbart før turen gik hjem igen. Men det var måske meget godt, for han faldt da til ro ret hurtigt, og sov så det meste af turen hjem. Det gjorde han jo så absolut ikke dagen før, hvor han havde været i Hinnerup til fødselsdag hos mormor og bedstefar. Der skreg han på hele hjemturen og kastede gylp op af tre omgange.

Ingen kommentarer: