torsdag, december 27, 2007

Julen forbi

Juleaften blev afviklet hjemme i Helsted. Se billeder fra begivenheden her.
Freja og Anna Ingeborg fik som forventet en ordentlig bunke gaver. Der var film, mirkofon, trampolin, cykelhjelm, tøj, overtøj og meget andet. Og alt i alt var de vist helt godt tilfreds. Det de havde ønsket sig, som de ikke fik, kan de jo bare ønske sig igen og igen og igen, som Freja sagde det.
Pigerne syntes, at det var lidt ærgerligt at forlade nogle af gaverne derhjemme, da vi skulle afsted Juledag. Men de glædede sig nu alligevel så meget til at skulle ud til mormor og bedstefar, at det ikke gav anledning til de helt store slagsmål.
Og så fik de julemad og alt det der hører til. Men de spiste ikke rigtigt så meget, for de vidste efterhånden godt, at der kom kager og slik på bordet. Og det gjorde der sørme, og så fejlede appetitten pludseligt ikke noget. Det samme gentog sig 2. Juledag hos bedstemor og bedstefar. Gad vide hvordan de skal afvænnes, når nu julen er slut...

De næste dage kommer til at byde på afslapning det meste af tiden. Og så slutter vi året af med et brag af en fest på mandag, når Emma-Sofie og Ida-Marie med familie kommer til nytårsgilde.

Ingen kommentarer: