torsdag, august 09, 2007

Sommerferie

Pigernes ferie sluttede med udgangen af weekenden, og de var således tilbage i børnehaven mandag. Der er sket en masse ting i deres lange ferie. Efter turen til Sverige var de i Tivoli Friheden med Bedstemor og Bedstefar. I den forbindelse skulle de selvfølgeligt have candyfloss. Sådan en candyfloss er altså næsten lige så stor som en Anna Ingeborg, hvilket kom lidt bag på tilhørerne, og nok også hende selv. Det var i hvert fald ikke meget hun indtog af den. Vi håber på, at billederne fra turen er gode, så man kan se dem godt fedtet ind i det lyserøde stads.
I uge 30 stod den så på nasseferie hos Mormor og Bedstefar i Klitmøller. Moster Tine var også med. Pigerne fik ristede skumfiduser og slik og is og alt det de gerne vil have. Og så fik de leget med sand og vand, og set en hel masse fjernsyn.
Pigerne var med ude at sejle en tur på en lille færge fra Agger til Thyborøn (og selvfølgeligt retur, da vi skulle hjem igen). I Thyborøn så de Sneglehuset selvom det nu ikke vakte den helt store interesse. Det var mere interessant hvad man kunne købe i souvenir-shoppen. Der havde de nemlig is.
Der var også udflugt til Nordsø Akvariet i Vorupør, hvor pigerne kunne røre ved underlige fisk og hajer.
Som om det ikke var ferie nok, så tog pigerne lige en uge mere derhjemme sammen med mor. De lavede lidt forskelligt. En tur i Regnskoven blev det vist til, og Freja fik endelig lært at cykle, så nu kan hun klare sig næsten helt uden hjælp. Det går, hvis bare hun får et skub til at komme i gang.
Med lidt held, så bliver der med tiden lagt nogle billeder fra alle oplevelserne på nettet. I så fald, kan de findes det sædvanlige sted.

(Pigerne har i øvrigt leget Emil og Pippi og alt det andet næsten hver dag siden vi kom fra Sverige. Så den der Astrid Lindgreen-park var nok ingen dårlig ide (selvom faren var sur over, at det hele foregik på det der svenske volapyksprog!).)

Se billeder fra Tivoli her.
Se billeder fra ferien i Klitmøller her.
Se billeder fra Frejas tur på stadion her.
Se øvrige billeder fra sommerferien her.

Ingen kommentarer: