fredag, december 29, 2006

Julen overstået

Det er blevet hverdag igen. Næsten da. Pigerne holder godt nok stadig fri, men det er slut med gaver og slik hver dag.
Der kan ikke være meget på ønskesedlerne der skal gentages i næste forsøg. Der står vist endda stadig et par gaver, som de endnu ikke er nået til at lege med. Så det er vist gået helt godt.

Anna Ingeborg er blevet rigtig sløj. Igår var Emma Sofie og Ida Marie på besøg for at lege hele dagen. Men det eneste Anna Ingeborg kunne foretage sig, var at ligge på sofaen og se Teletubbies. Og det med Teletubbies var ikke for at straffe hende. Det bad hun selv om. Så den kørte vel fra ende til anden en tre-fire gange igår.
Hun har været ved lægen her til formiddag, og det var ikke hendes fars fortjeneste, at de kom afsted, for han havde taget alle autostolene med på arbejde. Moren var ikke så taknemmelig over det.
Heldigvis fejlede Anna Ingeborg ikke noget med ørerne, selvom det lugtede fælt deraf. Lægen mente det var en virus af en art. Der var i hvert fald ingen væske i ørerne og drænet sad også som det skulle.
Onkelen mente han havde fået den samme virus. Eller i hvert fald en tilsvarende, der fik ham til at ligge på sofaen hele dagen og se fjernsyn og spise chips og drikke cola. Men det var vist ikke Teletubbies han så. Selvom det måske havde været en passende straf for ham.

Ingen kommentarer: