mandag, september 09, 2013

Nye cykler

Freja har siden sin fødselsdag været på udkig efter en ny cykel, som hun jo fik penge til at købe. Og nu er den nye cykel så i hus. Og den er flot, og hun er glad. Desværre var vejrudsigten ikke helt optimal til at køre til skole på cykel i dag.
Linus har også fået ny cykel. Det havde hans mor lovet ham, at han måtte få, når han havde lært at køre ordentligt på cykel. Og det har han egentligt ikke lært, men han var blevet rimeligt ferm til at køre på den lille grønne racer. At han ikke helt har lært det endnu er så blevet endnu mere tydeligt med den nye cykel, for den er større og tungere. Han kan egentligt sagtens køre på den og styre den. Men han har virkleligt store problemer med at starte og stoppe ved egen hjælp. Så det bliver der øvet på. Det er sjældent under milde protester fra drengens side. Faktisk kan det meste af Helsted indimellem høre hans protester, når han bliver bedt om at tage sig sammen.
I og med at Freja har fået ny cykel, så har Anna Ingeborg også. Altså hun har fået den, som Freja har brugt indtil nu. Men selvom den ikke er ny, så er hun glad.

Ingen kommentarer: