onsdag, december 19, 2012

Juletræssalg, julekonfekt, astma og sæbebobler

Anna Ingeborg bliver aldrig den store juletræssælger. Hun har simpelthen ikke tålmodigheden. I lørdags deltog hun i spejdernes årlige juletræssalg ved Tranekærcentret, og det var en prøvelse af de store. Hun mødte op sammen med sin far kl. 10. Og der var vel gået ikke meget mere end tyve minutter, før hun gerne ville vide, hvornår hun skulle hjem. Og så spurgte hun ellers med 5-10 minutters mellemrum om, hvornår klokken var 13. Efter en times tid begyndte hun også at klage over, at hun frøs. Men hun ville ikke rigtigt gøre noget for at få varmen. Og der var ellers sne, der skulle skovles, og træer der skulle pakkes ud. Så så kunne hun stå der med kolde tæer og brokke sig. Spejdere nu om dage...
Og som om det ikke var slemt nok for hende, så er hendes astma igen blevet et problem. Hun hoster og hoster. Når hun har idræt i skolen og når hun spiller badminton, har hun svært ved at holde til det. Så nu er hun igen begyndt at tage medicin efter næsten to års pause.

I lørdags - efter juletræssalget - blev alle tre kørt til Hinnerup, hvor de sammen med mormor, bedstefar og moster Tine skulle lave julekonfekt. Derudover var der noget med, at de også skulle lege med moster Tines gamle Playmobil. Og det var naturligvis det de startede med. Men det hele er ikke gået op i leg, for da de blev hentet søndag, havde de fået fremstillet konfekt. Og det endda så meget, at det nok skulle være rigeligt til juleaftens kaffebord.

Og så gik Linus ellers tidligt på juleferie. Mandag morgen gik han på toilet, og gav sig straks til at blæse sæbebobler med numsen (ikke fordi han havde spist sæbe, men fordi han havde tynd mave - Lene elsker når det bliver udpenslet). Derfor blev han hjemme fra børnehaven, og det gjorde han også i går, hvor bedstefar Arne passede ham. I dag, hvor det ellers skulle være hans sidste dag inden ferien, bliver han hjemme sammen med bedstefar Anders.

Ingen kommentarer: