mandag, oktober 22, 2012

Efterårsferie

Så er efterårsferien slut. Freja var i London. Anna Ingeborg var i Herning. Linus var i biografen.
Det meste af ugen blev der gjort forberedelser til loppemarked på Rådhuspladsen fredag. Pigerne fik, med stor hjælp fra deres mor, klargjort en masse gammelt bras til salg. Der var kjoler, dukker, puslespil, bøger og alt muligt andet. De lavede også et skilt til deres stand. Linus skulle også med til loppemarked, men han havde besluttet, at han ikke ville sælge noget.
Til stor hjælp på dagen for loppemarkedet var moster Tine hidkaldt. Hun havde også været til stor hjælp med at sy kjoler med defekter. Til ikke så stor hjælp var regnvejret, der gennemblødte tøj og alle varer. Og det endda på trods af, at mosteren havde medbragt afdækningsplast.
På trods af det kedelige vejr, var der besøgende, der kunne lægge en smule omsætning. Og standen tjente således 992 kroner til deling mellem pigerne. Ja, og Linus fik også en andel, selvom han ikke havde sponsoreret een eneste genstand til salget. Han var ikke sen til at formøble sit vederlag til en ny Ninjago-figur. Pigerne sparer derimod på fornuftig vis pengene op.

Lørdag blev den årligt tilbagevendende kombinationsbegivenhed, bedstemors fødselsdag og kastaniefodring af Dyrehavens dyr, afholdt. Og søndag blev brugt på forberedelser til den snartligt tilbagevendende hverdag.

Ingen kommentarer: