torsdag, november 24, 2011

Varm dreng

Linus er begyndt at spadsere hjem fra børnehave. Det har han gjort nogle gange efterhånden. Han er dog ikke altid lige glad for udsigten til det, for når han bliver hentet, kan han godt finde på at sætte sig ind i varmeskabet og surmule.
Han kommer som regel ud, når det ser ud til, at han bliver en selvhenter, og så går det faktisk fint. For når han først er kommet ud på fortovet, så er han næsten henne ved tankstationen. Og det kunne jo være, at der var en bil, der skulle have benzin på, eller en bil der skulle i vaskehallen. Og når så tankstationen er passeret, så skal han gå forbi først Andreas hus og fortælle om hun er hjemme og om hun sover, og bagefter skal han forbi Annies hus.
Der er efterhånden kommet en del julepynt op, som der skal holdes øje med og kommenteres på, og så skal der samles et vissent blad op, der kan hjembringes, hvis ikke vinden er så kraftig, at det blæser bladet ud af hånden.
Til sidst når han Myntevej, og i de fleste tilfælde lugter der af grisepølser, og nogle gange er det fra grisene ude i Fladbro, og andre gange er de henne på legepladsen...

Ingen kommentarer: