fredag, april 01, 2011

Børneklinikken og CT-scanning

Anna Ingeborg var i mandags langt om længe til konsultation på børneklinikken. Desværre havde lægen ikke tid alligevel, så hun måtte nøjes med at snakke med sygeplejersken. Og så er det da heldigt, at hun faktisk har det rigtig godt for tiden. Men det helt store var jo, at Charlotte var der. Og hun kunne naturligvis godt huske, at Anna Ingeborg var hendes yndlingspatient(/forsøgskanin) fra efterårets forsøg. Og Anna Ingeborgs tegning og hendes blomstermagneter hang på Charlottes opslagstavle. Og så fik hun tyggegummi og legetøj, så det var såmænd hurtigt glemt, at lægen sådan brændte hende af.

Freja tog i tirsdags en tur til hospitalet for at prøve CT-scanneren. Hendes fod er dog så mærkelig, at hun ikke umiddelbart skulle konsulteres på ambulatoriet. Hun har derimod fået en tid, og skal så undersøges/opdateres nærmere i næste uge.
I går var hun til lægen for at få konstateret skarlagensfeberudslæt. Heldigvis er hun lige nu kun plaget af udslæt, og det er så håbet, at det bliver ved det. Det skulle efter sigende også kunne give halsbetændelse og noget så eksotisk som hindbærtunge. Det lyder sandsynligvis mere lækkert end det i virkeligheden er.

Ingen kommentarer: