onsdag, september 22, 2010

Mormor 60 og Legoland

Mormor blev i sidste uge tres år. Freja, Anna Ingeborg og Linus var til stede for at fejre hende. Hun fik fine gaver, og der blev serveret dejlig mad.
I weekenden inviterede hun så i Legoland. To dage i parken og overnatning på Hotel Legoland. Freja og Anna Ingeborg var naturligvis helt vilde efter at komme til at prøve alle de ting de kunne huske fra sidste år. Især så de frem til at prøve 'Dragen' igen. Men det var ikke gjort med det, for stort set alle forlystelserne skulle jo prøves.
Linus havde lidt andre præferencer. Af helt naturlige årsager, såsom for ringe højde, var han udelukket fra blandt andet 'Dragen'. Til gengæld kunne han prøve tog og monorail og safaribiler. Og det var han vild med. Men mest af alt, var han vild med udstillingerne og især togene der kørte rundt i dem. Da han først fik øje på alle de tog, der kørte rundt, kunne han slet ikke løsrive sig igen. Først var det egentligt en mølle, der fangede hans opmærksomhed, men han så den aldrig igen.
Om aftenen var der spisning på hotellet, og til alles store tilfredshed, var der igen pommes frites i legoklodsform. Masser af is var der også, så der manglede vist ikke noget.

Ingen kommentarer: