lørdag, februar 20, 2010

Vinterferie i Hinnerup, Klitmøller og Herning

Den første weekend af vinterferien var Linus, Anna Ingeborg og Freja i Hinnerup hos mormor og bedstefar. Deres forældre skulle til tresårsfødselsdag i København med overnatning.

Mandag tog hele familien afsted til sommerhuset i Klitmøller. Det var med stor spænding, fordi moster Tine og Jais allerede var ankommet, så der blev spurgt til rigelighed om, hvornår bilen kunne forventes at ankomme i Klitmøller.
Det var et frygteligt uvejr det meste af tiden, men de varme dragter var pakket, så det blev da til lidt udendørsaktiviteter og små gåture, når ikke den stod på indehygge.

Sommerhuset blev forladt fredag formiddag (desværre en dag for tidligt til at opleve jordskælvet), hvor bilsnuden pegede mod Herning. Onkel Jonas havde bagt boller og pølsehorn og så blev der ellers indløst billet i Baboon City. Der var alle mulige legeredskaber og forlystelser. Trampoliner, hoppepuder, spilleautomater, karaoke, radiobiler, tyreridning, bordtennis, mooncars og meget mere. Desværre var der ikke gået meget mere end en god times tid, før Anna Ingeborg vred om på foden. Det gjorde ondt på hende, og hun var meget ked af det. Og så var det slut for hende med forlystelserne. Freja fortsatte ufortrødent med at rutsje, køre og lege mens Anna Ingeborg lå med en ispose på foden.
Til slut var hun kommet sig nogenlunde, men hun kunne/ville ikke støtte på foden. Humøret blev lidt højere, da der blev udsigt til aftensmad fra McDonalds. Det var noget der kunne bruges. Og især Linus tog godt fra. Hans første måltid fra familierestauranten med den gule måge blev således udslettet fuldstændigt. Ikke en krumme var der tilbage af hans kyllinge-nuggets og pommes frites.

Ingen kommentarer: