torsdag, marts 05, 2009

Betændelse fra top til tå

Det ser ud til at Linus og Anna Ingeborg er ved at gå i forrådnelse. Linus har fået konstateret mere mellemørebetændelse, og må tage endnu en pencillinkur. Er han stadig plaget om fjorten dage, skrides der måske til indsættelse af dræn.
Anna Ingeborg har siden weekenden klaget over ondt i foden. Ikke sådan insisterende, og hun er da heller ikke blevet taget ret alvorligt. Her til morgen synes hendes mor så, at hun havde klaget nok til, at der skulle et eftersyn til. Og det var nok en god ide, for da der ligesom blev trykket lidt på storetåen væltede det ud med betændelse. Det fik det ikke til at gøre mindre ondt på den stakkels lille Ingeborg, og hun græd da også så hjerteskærende det meste af resten af morgenen. Hun ville så absolut ikke i børnehave. Det mente hun ikke hun kunne, når nu hendes tå var så dårlig. Men så kom hun heldigvis i tanker om, at hun skulle med Julius hjem og lege. Så hun endte med at spise sin morgenmad, og var da også i, efter omstændighederne, nogenlunde godt humør da hun blev afleveret.
Det kan i øvrigt nævnes, at Linus ikke nøjes med mellemørebetændelse. Når nu man er i gang med det betændelsesværk, så kan man da lige så godt tage lidt til øjnene også - så det gør han...

Ingen kommentarer: