tirsdag, september 30, 2008

Han laver olie!

Var hvad Freja havde fortalt Frederikkes far, som svar på hvad hendes far arbejdede med. Hun havde helt fat i, at det var i Århus, men hvor den med olien kom fra, det kunne hun ikke svare på.
Freja legede igår hos Frederikke fra hendes klasse. De havde en god dag, og der er allerede aftalt en dag, hvor Frederikke kan komme og besøge Freja.
Dagen startede også rigtigt godt, og Freja tog tøj på helt af sig selv og gjorde sig klar til at spise morgenmad og komme afsted i skole. Lige inden hun skulle ud af døren fattede moren dog mistanke om at noget kunne være galt. Så Freja blev spurgt om hun havde taget sokker på (hun havde nemlig taget sine støvler på på samme tid som tøjet). Til det svarede hun særdeles bekræftende, men kunne ikke sådan lige præcisere hvilke sokker der var tale om. Så hun måtte bevise det, og det kunne hun naturligvis ikke. Og så brød helv... ellers løs. Så tudede hun, og så var alle andre dumme, og så drillede sokkerne osv. osv... Hun var nær kommet for sent i skole fordi hun græd så meget og ikke ville have sokker på. Og så ville hun ikke afsted. Og så kom hendes far for skade at afvise, at hun måtte få sine blomster med i skole, fordi hun havde brugt så meget tid på at skælde ud og brokke sig over det med sokkerne, og så blev det bare endnu værre. Den husker vi så som en af historiens største brølere.

Ingen kommentarer: